Dollé Rioleringsservice

24-uursservice

Ook met spoed snel beschikbaar!

Een verstopte regenpijp of afvoer kan een nare lucht verspreiden in uw woning of bedrijfspand. Een lekkage veroorzaakt schade en ongemak. Laat uw leidingen en riolering dus goed onderhouden. In spoedgevallen staan wij 24/7 voor u klaar!

Rioleringsservice

Loopt bij het doortrekken het water niet weg, maar stroomt het toilet vol met rioolwater en is deze onbruikbaar geworden? Wanneer u voor zo'n onaangename verrassing komt te staan, bel dan direct onze loodgieter om uw toilet te ontstoppen.

Ter voorkoming van een verstopping is regelmatig onderhoud aan uw riolering en leidingen van groot belang. Met een rioolinspectiecamera beoordelen we de situatie, u bepaald hoe we vervolgens handelen. Kiest u voor hogedrukreiniging of vervanging van uw riolering? Ook brengen we zonder hak- of breekwerk een nieuwe coating aan op uw oude riolering, zodat deze weer 50 jaar meegaat!

Bij overlast van stank kunnen we doormiddel van rookbeproeving het lek traceren. We pompen waterdamp in de leiding en kunnen dan visueel het lek traceren. Dit is een milieuvriendelijke oplossing.

Dakwerk

Een dak boven uw hoofd houdt u droog. Helaas komt het wel eens voor dat er vochtplekken ontstaan of dat u last heeft van lekkage. Een daklekkage zorgt niet alleen voor schade aan uw dak, maar ook aan uw inboedel. Dit moet dus snel gerepareerd worden. Voor werkzaamheden omtrent daklekkages/vernieuwingen/aanpassingen/herstelwerkzaamheden verwijzen wij u graag door naar haarlemsedakservice.nl, uw allround dakspecialist.

Bel mij zo snel mogelijk terug!

Sander Dollé Rioleringsservice B.V.

Spoedklus? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij komen snel bij u langs.