5.0/5 van 51 beoordelingen.
Overstroomd toilet
10-14-2022
Uw bericht
Nog bedankt voor jullie supersnelle service nadat ons toilet overstroomde en alles de woonkamer instroomde. Verstopping is verholpen en we konden snel beginnen met schoonmaken. En niet te vergeten, de kosten waren zeer acceptabel
Toon meer
Snel en oplossingsgericht
10-09-2022
Uw bericht
Na een belletje in de ochtend waren Sander en zijn collega al snel in de middag bij mij ter plaatse.
Enthousiast werd er gestart aan het fixen van de verstopping in mijn keuken.
Sander is oplossingsgericht en de rekening na afloop is zeer billijk.
Toon meer
Vernieuwing riolering
02-02-2022
Uw bericht
Uitstekende vernieuwing van mijn riolering tegen faire prijs. Ook is Dollé op alle tijdstippen bereid tot spoedreparaties.
Goed en betrouwbaar bedrijf gewoon.
Toon meer
Verstopt riool
06-18-2021
Uw bericht
Sander Dollé kon snel komen om de verstopping te verhelpen en heeft goed advies gegeven over toekomstige vervanging middels camera inspectie.
Toon meer
Regenpijp aangesloten op riool
06-14-2021
Uw bericht
Na een slechte ervaring met andere partij heeft Sander ons probleem opgelost. Hij kwam snel langs en heeft Een mooie nieuwe regenpijp aangesloten op het riool. Heel fijn dus.
Toon meer
Snel en goed geholpen
06-11-2021
Uw bericht
Na een paar jaar opnieuw een beginnende keukenverstopping in ons wat oudere huis. Dollé was binnen een paar dagen in de gelegenheid de boel met hoge druk schoon te spuiten en met camera inspectie verdere stappen te bespreken. Blij met deze snelle service en vriendelijke vakmannen!
Toon meer
Verstopping snel opgelost
06-11-2021
Uw bericht
We hadden een verstopping waardoor de hemelafvoer in de muur trok. ‘s-Ochtends gebeld en einde van de middag was het opgelost. Prima dus.
Toon meer
Verstopping en vernieuwing
06-11-2021
Uw bericht
Eerst een verstopping netjes en vakkundig opgelost. De oorzaak was een doorhangende rioolbuis. Advies was om tzt te vervangen. Dit advies opgevolgd en de rioolbuis vervangen. Bleek dat de rioolbuis niet in afschot was geplaatst. Dit vakkundig netjes en snel opgelost voor de in de offerte genoemde prijs. Dus geen extra gedoe met dingetje hier en daar. Netjes gewerkt.
Dus ook riool reparatie lokaal .
Toon meer
Snel en goed opgelost
06-11-2021
Uw bericht
Onze simpele verstopping bleek een gebroken leiding te zijn. Desondanks goed en snel opgelost!
Toon meer
Probleem snel opgelost
06-10-2021
Uw bericht
Verstopte afvoer in keuken en badkamer. Probleem werd snel opgelost en op ons verzoek ook meteen de volgende dag nieuwe toiletpot geplaatst.
Vriendelijke gasten en weer een tevreden klant. ?
Toon meer