5.0/5 van 48 beoordelingen.
Verstopt riool
06-18-2021
Uw bericht
Sander Dollé kon snel komen om de verstopping te verhelpen en heeft goed advies gegeven over toekomstige vervanging middels camera inspectie.
Toon meer
Regenpijp aangesloten op riool
06-14-2021
Uw bericht
Na een slechte ervaring met andere partij heeft Sander ons probleem opgelost. Hij kwam snel langs en heeft Een mooie nieuwe regenpijp aangesloten op het riool. Heel fijn dus.
Toon meer
Snel en goed geholpen
06-11-2021
Uw bericht
Na een paar jaar opnieuw een beginnende keukenverstopping in ons wat oudere huis. Dollé was binnen een paar dagen in de gelegenheid de boel met hoge druk schoon te spuiten en met camera inspectie verdere stappen te bespreken. Blij met deze snelle service en vriendelijke vakmannen!
Toon meer
Verstopping snel opgelost
06-11-2021
Uw bericht
We hadden een verstopping waardoor de hemelafvoer in de muur trok. ‘s-Ochtends gebeld en einde van de middag was het opgelost. Prima dus.
Toon meer
Verstopping en vernieuwing
06-11-2021
Uw bericht
Eerst een verstopping netjes en vakkundig opgelost. De oorzaak was een doorhangende rioolbuis. Advies was om tzt te vervangen. Dit advies opgevolgd en de rioolbuis vervangen. Bleek dat de rioolbuis niet in afschot was geplaatst. Dit vakkundig netjes en snel opgelost voor de in de offerte genoemde prijs. Dus geen extra gedoe met dingetje hier en daar. Netjes gewerkt.
Dus ook riool reparatie lokaal .
Toon meer
Snel en goed opgelost
06-11-2021
Uw bericht
Onze simpele verstopping bleek een gebroken leiding te zijn. Desondanks goed en snel opgelost!
Toon meer
Probleem snel opgelost
06-10-2021
Uw bericht
Verstopte afvoer in keuken en badkamer. Probleem werd snel opgelost en op ons verzoek ook meteen de volgende dag nieuwe toiletpot geplaatst.
Vriendelijke gasten en weer een tevreden klant. ?
Toon meer
Riool onderzoek/ ratten
06-10-2021
Uw bericht
Perfecte service snel en professioneel!
Toon meer
Verstopping en vernieuwen afvoer
06-10-2021
Uw bericht
Wij doen al jaren een beroep op Dolle. Heeft binnen enkele minuten door waar de knelpunten zijn. Werkt doelgericht, netjes en is is zeer deskundig! Denkt altijd goed mee en weet uit de moeilijkste hoeken de problemen op te lossen. Ik zou niemand anders aanraden!!
Toon meer
Vakkundige en nette afwerking
06-10-2021
Uw bericht
De beoordeling waar het probleem ligt, is snel en vakkundig door gebruik van een camera in de afvoer snel gevonden.
De oplossing van het probleem wordt vervolgens op een adequate manier verholpen.
Verder vallen de kosten bijzonder mee.
Wat mij betreft 5 sterren.
Ik weet wel wie ik nu moet bellen als ik weer eens een probleem hebt.
Toon meer