5.0/5 van 38 beoordelingen.
Superservice
02-24-2021
Uw bericht
Vroeg alleen maar om het probleem op te speuren, gebeurde vrijwel direct!
Aardige man met kennis en kwaliteit!
Toon meer
Proactieve toppers! 5 sterren dik verdiend.
02-24-2021
Uw bericht
Wij hebben Sander (en Jack) geregeld over de vloer gehad tijdens onze verbouwing. Vakkundig, netjes en vooral erg proactief. Sander is iemand die meedenkt en altijd voor de juiste oplossing gaat. Overlegd altijd vooraf wat er moet gebeuren en is daardoor transparant in zijn werkzaamheden.

Heeft voor ons nieuwe afvoeren aangelegd, verbeteringen aangebracht op bestaande afvoeren en een compleet stuk afvoer onder de vloer verwijderd en vernieuwd. Middels camera inspectie zag hij dat de afvoer richting het riool ernstig gecorrodeerd was, waardoor het erg vernauwd was. Sander adviseerde om er direct iets aan te doen, zodat we later (na de verbouwing) niet nogmaals de vloer hoeven open te breken.

Onlangs nog hebben ze bij ons achter 3 drains aangebracht om de afwatering van de gezamenlijke poort te verbeteren. Voorheen bleef daar minimaal 20cm water staan. Nu is het kurkdroog .

Kortom, erg tevreden met Sander en Jack. Niet alleen zakelijk maar ook privé een mooie band opgebouwd. Toppers zijn het.
Toon meer
Ontstopping
02-04-2021
Uw bericht
Wij wonen in een 30er jaren woning waar achter is uitgebouwd. Die aansluiting, nieuw en oud, zorgt af en toe voor verstoppingen en die komen natuurlijk altijd op het verkeerde moment. Wij doen dan altijd een beroep op Sander en zijn trainee, en gelukkig altijd met success. Zoals altijd snel en betrouwbaar, ook nu weer. Dank je Sander.


at en toe
Toon meer
Top verstopping en leidingdetectives! Stoppen niet tot de oplossing is gevonden :-)
01-28-2021
Uw bericht
Meerdere loodgieters, rioleringsservices laten komen maar deze konden mij niet verder helpen of konden de oorzaak niet vinden. Dollerioleringsservice weet wat doorzetten is en heeft zowel mijn gootsteenverstopping (incl werkzaamheden in de kruipruimte onder de vloer) als mijn lekkage in de badkamer opgelost. Precies en keurig werk! Als bonus zijn ook nog andere problemen opgelost die toevallig ontdekt werden.
Dollerioleringsservice is betrouwbaar en houdt zich aan afspraken, kortom zeker de beste keuze die u kunt benaderen!
Toon meer
Snel, vriendelijk, goed werk!
01-27-2021
Uw bericht
Heeft opgelost wat andere niet hebben kunnen doen. Prima werk!
Toon meer
Super service en zeer vakkundig!
01-26-2021
Uw bericht
Sander is al 10 jaar mijn loodgieter. Het begon met een verstopt riool. Bij een tweede verstopping kort daarna, niet wéér een ontstoppingsbehandeling, maar direct adequaat op zoek naar de oorzaak dmv een 'kijkoperatie' met een camera. Toen bleek dat de boel verzakt was. Sander plande meteen op korte termijn een afspraak in en heeft de hele boel perfect & snel vervangen. Geen dikke verkooptruuks, hij zegt eerlijk waar het op staat, is oplossingsgericht en geeft direct een kostenindicatie (die hij bij mij nog nooit overschreden heeft). Prima prijs- / kwaliteit- / service-verhouding. In vergelijking met anderen is Sander naar mijn mening zelfs bescheiden in zijn prijsvoering. Zo rekent hij niet of minimale weekendtoeslag. Daarnaast is Sander gewoon een ontzettend fijne vent, altijd vrolijk en opgeruimd, type "handen uit de mouwen & afspraak is afspraak". Van de zomer komt hij HWA's aanleggen op/aan de schuur. Ik ben dus al lang en nog steeds zeer tevreden met "mijn" loodgieter!
Toon meer
Regenafvoeren
01-26-2021
Uw bericht
Werkzaamheden zelfstandig en compleet opgelost zoals besproken. Bij het vinden van extra kleine problemen worden deze direct opgepakt en verholpen zonder daar direct weer een grote factuur voor te sturen. Top werk waarbij ik zeker niet zal aarzelen om ze nogmaals in te schakelen wanneer het riool georiënteerd is!
Toon meer
Repareren van slechte riolering-aansluiting
01-20-2021
Uw bericht
Na een onderzoek met een kijk-operatie op onze rioleringsaansluiting bleek afschot en capaciteit een probleem. Opgelost door plaatsen van een sani brouilleur, en het opnieuw aansluiten van de regenpijpen. Betrouwbare service en komt afspraken na, aanrader!
Toon meer
Vervangen riolering en leidingen keuken
12-29-2020
Uw bericht
Zeer bekwame vaklui. Keurig werk afgeleverd. Heel goed bereikbaar om afspraken te maken
Toon meer
Verstopping douche afvoer
12-23-2020
Uw bericht
Deze week was mijn douche afvoer verstopt,supersnel was sander ter plaatste en heeft het probleem direct opgelost.
Ik ben zeer tevreden.
Toon meer